Can Can
Middel
5 min.
Ingredienser
4 cl Gin 2 cl Krydderlikør 2 cl Limejuice 1 cl Sukkersirup Ginger Beer Mynteblade Agurk, lime, citron & appelsin Flormelis
Et nyt take på en lækker gin drink
Her kan du se hvordan du laver den vidunderlige Can Can cocktail. Vi tog et smut forbi Gedulgt i Aarhus hvor Mattis viste os, hvordan de laver Can Can drink. Denne lækre cocktail baserer vi på en Plymouth Sloe Gin, krydderlikør, limesaft, mynte, agurk, appelsin og sukkersirup. Can Can cocktailen kan serveres ved mange forskellige lejligheder, og dine gæster vil med garanti elske den.
Her er opskriften på en Can Can
1: Læg et lowball glas på køl 2: Find din shaker frem og tilføj alle ingredienserne 3: Tilføj is og shake godt 4: Strain væsken over i glasset. 5: Fyld glasset med is 6: Top op med Ginger Beer 7: Garnish med frisk mynte, en agurkeskive og en vifte af citrusfrugter. 8: Drys med flormelis
Historien om Can Can
Can Can cocktailen har en noget usikker oprindelse. Nogle er overbevist om at den stammer fra New Orleans i USA, hvorimod andre tror den stammer fra Frankrig. På trods af usikkerheden, så smager Can Can helt fortryllende.
Op gennem 1920’erne og 1930’erne blev Can Can en meget efterspurgt cocktail – og var en vigtig del af speakeasy-kulturen under forbudstiden i USA. Can Can stammer fra navnet på den berømte dans, som blev udført på Moulin Rouge i Paris.
Den dag i dag er Can Can Stadig en meget populær cocktail. Siden starten har der været adskillige bud og twists på opskriften – men mange holder sig til den traditionelle og simple opskrift.
Del opskriften