Hvid Gløgg
Kompleks
25 min.
Ingredienser
1 flaske Lillet Blanc 1 dl Vand 2,5 dl Hyldeblomstsaft 1 dl Julesirup 1 dl Sukker 1 Håndfuld mandelflager 1 Vaniljestang 1 Håndfuld rosiner 2 Kanelstænger 1 Håndfuld stjerneanis 1 Appelsin i skiver Skrællen fra 1 appelsin
En lækker opskrift på Hvid Gløgg, der varmer på de kolde dage
En lækker opskrift på hvid gløgg lavet på Lillet Blanc i stedet for hvidvin. Denne julegløgg er både varm og krydret. En klassisk hvid gløgg, men med vores eget twist. Giv dig i kast med denne fantastiske julegløgg, og overrask dine gæster med en anderledes gløgg til julefrokosten.
Sådan laver du hvid gløgg
1: Find en gryde frem og tilføj vand 2: Tilføj resten af ingredienserne (undtagen Lillet & appelsinskiver) og lad det koge i ca. 20 min. 3: Tilføj Lillet Blanc og bring det op i temperatur, lige under kogepunktet 4: Skær appelsinen i skiver, og tilføj dem til gryden 5: Find et glas frem, hæld op og server
Del opskriften